tirsdag 10. juli 2012

Siste dagers sy-sysler…

 

Jeg har nylig ferdigstilt 6 stk collegetunikaer. Det er som college- /hettegenser men i tunikalengde. De har lomme på magen og foret hette, samt ekstra lang ribb i nedkant slik at den blir som kjole/tunika. Herlig modell.

Grå isoli med sort ribb, detaljer i grønn interlock med feer på. Str 4 år. Legges ut for salg i Natebutikken.

Lilla isoli med sort ribb og detaljer i lilla med feer. Sydde to like, en i str 4 år og 1 i str 5år, begge er “borte”… :)

Sydd i rød isoli og ribb, med detaljer i jersey med cupcakes. Har 2 stk, en i str 4 år og en i str 5år, begge legges til salgs i Natebutikken.

Grå isoli med sort ribb, dataljer i jersey med “Tingeling”. Str 5år. Denne forelsket gudbarnet mitt seg i, så da fikk hun den…

 

Prøver meg litt på babytøy, denne lua ble i minste laget. Passet såvidt til dukken.

Hadde et stoff liggende, sort cordfløyel med broderi og paljetter. Sydde et skjørt til meg selv av dette.

Har lenge tenkt på at det må gå an å sy truser. Tegnet av en av Tirils kjøpetruser(/bokser/hipster?) og laget mønster. De ble perfekte!! Har litt å lære når det gjelder strikk i livet, prøver litt forskjellige typer og måter å sy dem på, og øvelse gjør vel mester…?!

Og aller sist ute i denne omgangen er sett til Tiril, retroshorts og singlett! Blir i godt humør av de friske fargene, så nå er det vel bare å vente på sommerværet!?