søndag 8. april 2012

Pysjamas!

 

Fikk en forespørsel om jeg kunne sy en pysjamas til en gutt som hadde vokst utav sin, og det er visst ikke så enkelt å få kjøpt slike i butikkene idag…

Skjønner godt at det er behagelig å ha slik pysj, enten en er liten eller stor, en ser jo bare hvor populære disse one-picene er! Jeg tok oppgaven og gikk i gang med pysj så snart ordre fra sydilla.no var i hus.

Og jammen fikk jeg ikke med påskeegg i pakken min også! :) Alltid hyggelig med pakke fra Sydilla!

Jeg gikk igang med pysjen og det meste gikk forholdsvis greit. Litt utfordring ble det med knappestolpen, den gav meg endel hodebry altså! :( Hadde ikke noe mønster som fortalte meg hvordan jeg skulle løse akkurat den biten. Jeg fikk det til på et vis, et par ting som kanskje kunne vært løst på en annen måte, men tro meg, jeg har lett etter tips uten hell.

Pysjen er ferdig og jeg er alt i alt fornøyd med resultatet! Håper mottakeren blir det også…

Jeg fikk med nød og neppe overtalt sønnen til å stille i pysjen, men han likte det absolutt ikke(kalte det baby-pysj, må vel skjønne at en ikke vil vise seg i noe slikt når en blir 9år i år…) Gutten som skal ha pysjen er litt yngre, men er lang for alderen, samtidig som det er godt at disse er litt romslige så en har litt å gå på.

Legger inn et par detaljbilder av “hodebryet”. Føler at jeg fikk en ok løsning, men vet at det nok finnes bedre måter å gjøre dette på. Om noen har noen tips, link til en tutorial eller 5 så setter jeg veldig pris på en melding eller kommentar! :)

2 kommentarer: