søndag 25. september 2011

Med blanke ark

 

Jeg har ikke blogget på en stund i min tidligere blogg. Det er flere årsaker til dette, men nå følte jeg at tiden var inne for å begynne med blanke ark.

Min kjære mann har hjulpet meg og lage ny logo, en firkløver. Firkløver er et symbol jeg liker, og som betyr noe for meg. I tilegg har jeg endret navnet til Nate. Det er en forkortelse av navnet mitt, ReNate. Jeg ble kalt Nate(og Nate-mor) som liten og jeg følte at det passet å ta opp igjen nå som jeg ville lage meg et “merke”-navn.

Jeg har fått trykket opp nye navnelapper, de har den nye logeoen og navnet, de er sorte med hvitt symbol/tekst og de er brettet i to med tanke på å sys inn i sømmer.

 

Jeg har tidligere vært mest opptatt av lappeteknikk/quilting, og jeg strikker. Etter at jeg anskaffet meg ny symaskin i vår begynte jeg å prøve litt på søm av barneklær. Jeg fikk anskaffet en overlock og derfra har det gått jevnt og trutt i nye utfordringer og ferdigstilte plagg. Jeg koser meg med dette og tror det vil bli flere plagg fremover. Mye av det jeg lager blir overskudd, dvs vi kan ikke beholde alt selv, og da blir endel lagt ut i epla-butikken min.

Jeg har endel som jeg har laget i den siste tiden som ikke er blogget. Kan hende jeg får supplert litt imellom nye ting.

Jeg åpner den nye bloggen med å vise frem to bodyer jeg nylig fullførte. Mønsteret er kjøpt av Heilt Spesiell. De er begge i str 86, er sydd i jersey fra Stoff & Stil, samt ribb fra Sydilla og Stoff & Stil. Begge er bortbestilt, men det blir nok flere slike snarlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar