søndag 11. mars 2012

Lego Friends

 

Jeg er en Buzzador(du kan lese mer om det HER), og vi fikk muligheten til å bli med å buzze nye Lego Friends.

Tiril var veldig spent da vi pakket opp esken og skulle gå igang med Lego Friends. Hun er en typisk jente, dvs yndlingsfargene er rosa og lilla, det går i hjerter, prinsesser osv. Esken og den medfølgende plakaten var veldig tiltalende i fargene.

Esken ble åpnet og byggingen gikk igang. Dette var Tiril’s første møte med ordentlig LEGO. Hun har hatt endel Duplo, og storebror er lego-mesteren. Men, det går i anleggsmaskiner, utrykningskjøretøyer, Ninjago og Star Wars, og det er lite som fenger en liten prinsesse. Vi har faktisk savnet et godt alternativ for jentene i Lego-verden.

Litt utfordrende å få bytgget dette sammen riktig, men hun fikk hjelp i oss voksne og trehytten ble riktig så fin. Neste dag(og flere dager etter den) ble det lekt med Lego Friends settet hennes…

Vi lot henne bevisst ta i bruk dette settet når storebror ikke var hjemme, fordi dette var en jente-greie! Storebror kom hjem neste dag og var så sjalu på Legoen. Han fikk være med å leke, de rivde hele trehytta for å bygge på nytt, og jammen falt det ikke i smak hos storebror også, trass i at mange av lego-delene var i jentefarger(æsj, jentelus!!!). Han gjorde seg til på de fleste av bildene, men han er mer fornøyd med Legoen enn det kan se ut som her… ;)

Vi anbefaler den nye Lego Friends-serien på det varmeste!

(flere sett i serien står på Tiril’s ønskeliste…)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar